1 2 3 4 5PERMOHONAN PENAMBAHAN KATIL TIDAK RASMI DALAM SPP
Dimaklumkan borang permohonan penambahan katil tidak rasmi dalam Sistem Pengurusan Pesakit(SPP) boleh dimuat turun pada Borang Muat Turun folder Warga HRPB atau,klik pada:
BORANG PENAMBAHAN KATIL TIDAK RASMI DALAM SPP

PEKELILING TUNTUTAN ELAUN LEBIH MASA SELEPAS WAKTU PEJABAT BAGI PEGAWAI PERUBATAN
Pekeliling boleh dimuat turun dari Laman Web HRPB mulai sekarang. MEMO HEBAHAN

MOBILE WEB HRPB
Kini anda boleh melayari laman web rasmi Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh menerusi telefon bimbit atau PDA anda di http://hrpb.moh.gov.my


ARAHAN KESELAMATAN BIL.1/2013
Pematuhan Pemakaian Pas Pekerja/Kad Pengenalan Jabatan Bagi Semua Kakitangan HRPB, Ipoh dan Kakitangan Penyelenggaraan

Dimaklumkan, pentadbiran Hospital Raja Permaisuri Bainun akan menguatkuasakan pemakaian Pas Pekerja/Kad Pengenalan Jabatan bagi semua pegawai & Kakitangan HRPB, Ipoh. Penguatkuasaan turut melibatkan semua pekerja sokongan dibawah seliaan Edgenta Medi-Serve Sdn. Bhd dan pengawal keselamatan.


BORANG IR1.1
Format Incident Reporting (IR1.1) boleh dimuat turun dari Laman Web HRPB mulai sekarang. Borang


PERTUKARAN FORMAT BARU BORANG TUNTUTAN ELAUN LEBIH MASA
Tuan/Puan boleh muat turun pada Borang Muat Turun di Warga HRPB atau link dibawah:

Borang ELM1
Borang baru ELM2


Disabled Access W3C

Laman Web Rasmi Horpital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) Ipoh telah menyediakan kemudahan untuk capaian OKU / Disability Access.

Pengguna Buta Warna

Bagi pengguna yang buta warna, terdapat beberapa pilihan warna yang disediakan di ruangan paling atas pada setiap halaman Laman Web Rasmi HRPB dimana pengguna ini boleh memilih warana daripada seleksi warna yang diberikan dan setelah pemilihan warna ini dibuat, warna tulisan pada laman ini akan berubah kepada warna tersebut serta-merta.

Pengguna Warga Emas

Bagi pengguna warga tua/emas, Laman Web Rasmi HRPB ada menyediakan kemudahan pilihan saiz teks/tulisan yang berbeza mengikut kesesuaian.  Pilihan saiz teks ini dipaparkan di ruangan paling atas pada setiap halaman Laman Web RAsmi HRPB dimana pengguna boleh memilih samada saiz teks yang lebih besar atau lebih kecil atau yang biasa mengikut kesesuaian masing-masing.  Saiz teks/ tulisan akan berubah serta-merta apabila pilihan dibuat.

1 MALAYSIAINTANJABATAN KESIHATAN NEGERI PERAKJPAKERAJAAN NEGERI PERAKMAMPUMSCMY GOVERNMENTKEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIAMyHEALTHSPASPA PERAKCRC PERAK