1 2 3 4 5PERMOHONAN PENAMBAHAN KATIL TIDAK RASMI DALAM SPP
Dimaklumkan borang permohonan penambahan katil tidak rasmi dalam Sistem Pengurusan Pesakit(SPP) boleh dimuat turun pada Borang Muat Turun folder Warga HRPB atau,klik pada:
BORANG PENAMBAHAN KATIL TIDAK RASMI DALAM SPP

PEKELILING TUNTUTAN ELAUN LEBIH MASA SELEPAS WAKTU PEJABAT BAGI PEGAWAI PERUBATAN
Pekeliling boleh dimuat turun dari Laman Web HRPB mulai sekarang. MEMO HEBAHAN

MOBILE WEB HRPB
Kini anda boleh melayari laman web rasmi Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh menerusi telefon bimbit atau PDA anda di http://hrpb.moh.gov.my


ARAHAN KESELAMATAN BIL.1/2013
Pematuhan Pemakaian Pas Pekerja/Kad Pengenalan Jabatan Bagi Semua Kakitangan HRPB, Ipoh dan Kakitangan Penyelenggaraan

Dimaklumkan, pentadbiran Hospital Raja Permaisuri Bainun akan menguatkuasakan pemakaian Pas Pekerja/Kad Pengenalan Jabatan bagi semua pegawai & Kakitangan HRPB, Ipoh. Penguatkuasaan turut melibatkan semua pekerja sokongan dibawah seliaan Edgenta Medi-Serve Sdn. Bhd dan pengawal keselamatan.


BORANG IR1.1
Format Incident Reporting (IR1.1) boleh dimuat turun dari Laman Web HRPB mulai sekarang. Borang


PERTUKARAN FORMAT BARU BORANG TUNTUTAN ELAUN LEBIH MASA
Tuan/Puan boleh muat turun pada Borang Muat Turun di Warga HRPB atau link dibawah:

Borang ELM1
Borang baru ELM2


Perniagaan

 

                                                                                                                                                                                
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Print

Sistem Pengurusan Pesakit Versi 3.1

Written by Pentadbir Web pada 29 April 2014. Di dalam bahagian Mengenai Kami

Hospital Raja Permaisuri Bainun Ipoh telah dipilih sebagai lokasi perintis pelaksanaan SPP V3.0. Pelaksanaan projek merupakan salah satu skop kerja dibawah projek OpenHIS yang dibiayai oleh MAMPU.

Sistem ini menggantikan sistem sedia ada iaitu Sistem Pengurusan Pesakit Dalam (SPPD) dan menjadi sebahagian daripada Sistem Maklumat Hospital untuk hospital-hospital di bawah Kementerian Kesihatan.

Mengikut dasar, proses dan prosedur untuk KKM sebaris dengan keperluan pengguna dan aspirasi disesuaikan dengan persekitaran hospital Kementerian Kesihatan. Pembangunan sistem dan pelaksanaan dilakukan secara berperingkat-peringkat.

Diimplimentasikan di Hospital Port Dickson  (HPD)  ,Hospital  Tuanku  Jaafar  Seremban (HTJS) , Hospital Kajang (HKJ) ,  Hospital Tengku  Ampuan  Rahimah  (HTAR)  , Hospital  Kuala  Lumpur (HKL)  dan  Hospital  Raja Permaisuri Bainun  ( HPRB).
 
Klik pada pautan http://10.138.128.51:1120/sppv3/common/login.jsp menggunakan Internet Explorer untuk akses Sistem Pengurusan Pesakit V3.1
 

1 MALAYSIAINTANJABATAN KESIHATAN NEGERI PERAKJPAKERAJAAN NEGERI PERAKMAMPUMSCMY GOVERNMENTKEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIAMyHEALTHSPASPA PERAKCRC PERAK