1 2 3 4 5PERMOHONAN PENAMBAHAN KATIL TIDAK RASMI DALAM SPP
Dimaklumkan borang permohonan penambahan katil tidak rasmi dalam Sistem Pengurusan Pesakit(SPP) boleh dimuat turun pada Borang Muat Turun folder Warga HRPB atau,klik pada:
BORANG PENAMBAHAN KATIL TIDAK RASMI DALAM SPP

PEKELILING TUNTUTAN ELAUN LEBIH MASA SELEPAS WAKTU PEJABAT BAGI PEGAWAI PERUBATAN
Pekeliling boleh dimuat turun dari Laman Web HRPB mulai sekarang. MEMO HEBAHAN

MOBILE WEB HRPB
Kini anda boleh melayari laman web rasmi Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh menerusi telefon bimbit atau PDA anda di http://hrpb.moh.gov.my


ARAHAN KESELAMATAN BIL.1/2013
Pematuhan Pemakaian Pas Pekerja/Kad Pengenalan Jabatan Bagi Semua Kakitangan HRPB, Ipoh dan Kakitangan Penyelenggaraan

Dimaklumkan, pentadbiran Hospital Raja Permaisuri Bainun akan menguatkuasakan pemakaian Pas Pekerja/Kad Pengenalan Jabatan bagi semua pegawai & Kakitangan HRPB, Ipoh. Penguatkuasaan turut melibatkan semua pekerja sokongan dibawah seliaan Edgenta Medi-Serve Sdn. Bhd dan pengawal keselamatan.


BORANG IR1.1
Format Incident Reporting (IR1.1) boleh dimuat turun dari Laman Web HRPB mulai sekarang. Borang


PERTUKARAN FORMAT BARU BORANG TUNTUTAN ELAUN LEBIH MASA
Tuan/Puan boleh muat turun pada Borang Muat Turun di Warga HRPB atau link dibawah:

Borang ELM1
Borang baru ELM2


Perniagaan

 

                                                                                                                                                                                
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kemudahan di HRPB

KEMUDAHAN HOSPITAL

  • Perbankan & Kewangan
  • Mini market
  • Kafeteria
  • Masjid
  • Pondok Polis
  • Kemudahan Kerusi Roda

PERBANKAN & KEWANGAN

Terdapat 2 mesin ATM yang beroperasi di HRPB iaitu mesin ATM BSN yang diletakkan bersebelahan Pejabat Pos mini dan ATM Maybank bersebelahan Hospimart. Kedua-dua mesin ini berada di aras bawah bangunan utama.

ATM BSN

ATM Maybank

KAFETERIA

Kafeteria Utama HRPB berlokasi bersebelahan Jabatan Kecemasan. Terdapat pelbagai jenis makanan dan minuman dijual disini antaranya kuih-muih, nasi lemak, nasi ayam, masakan panas, nasi campur, air buah-buahan, roti, kek dan sebagainya. Kafe ini dibuka setiap hari ISnin hingga Jumaat dari jam 7.30 pagi sehingga 12 tengah malam. Sementara, Eden Bakery menjual pelbagai jenis roti, nasi ayam, nasi lemak dan kuih muih. Bakeri ini berada di aras bawah bangunan Kompleks Rawatan Harian.
 

Kafeteria Utama

Eden Bakery

 
PASARAYA MINI
 
Satu lagi kemudahan yang terdapat di HRPB adalah pasar mini iaitu Hospimart yang menjual pelbagai jenis barang keperluan harian, buku, makanan, minuman, 'top-up' dan servis mengecas telefon bimbit. Hospimart ini terletak di aras bawah bangunan utama. Sementara, gerai cenderahati terletak bersebelahan pintu masuk dewan bersalin yang turt menjual barang keperluan harian, makanan dan minuman. Hospimart ini dibuka 24 jam sehari.
 

Hospimart

Gerai Cenderahati

1 MALAYSIAINTANJABATAN KESIHATAN NEGERI PERAKJPAKERAJAAN NEGERI PERAKMAMPUMSCMY GOVERNMENTKEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIAMyHEALTHSPASPA PERAKCRC PERAK